top of page

Voorleestips

Dieuwertje heeft helemaal gelijk! Niets fijner dan voorlezen of voorgelezen worden! 

Ben je toevallig op deze pagina gestuit vóór je gaat beginnen met voorlezen uit Torre? Hierbij wat voorleestips. Ook handig als je een boekbespreking hebt en moet voorlezen in de klas.

Let op: alles kan, niets moet! 

Kinderboek Torre Jan Paul Schutten voorlezen Dieuwertje Blok Kinderboek De toch niet zo eenzame tocht van Torre, Torre

Belangrijkste advies: probeer de stemmetjes die je kiest vol te houden.

Succes gegarandeerd! 

Knarf%20vuur%20klein_edited.jpg

WAT ONVERWACHTE HULP VANAF HOOFDSTUK 13 (p.67):   

Aardmannen komen het best tot hun recht met een snufje André Hazes - dus lekker plat Amsterdams - en een vleugje Grover uit Sesamstraat. Dat geldt in het bijzonder voor het meest enthousiaste karakter uit het boek: Knarf. Die kom je tegen op p.67 

Ineke tipt: ★★★★★ 

Heerlijk voorleesboek… maar ook heel mooi uitgevoerd

Tijdens het lezen van dit prachtig uitgevoerde boek besefte ik wat kun je toch verschrikkelijk genieten van goed geschreven jeugdboeken. Dat ik het ook echt spannend vond en steeds maar weer verder wilde lezen is heerlijk toch?

(...) Het hele verhaal is spannend maar ook erg grappig. Ieder hoofdstuk begint met een letter die gevormd wordt door takken en verder is de uitvoering van het boek echt geweldig met illustraties die allemaal heel erg de moeite waard zijn om goed te bekijken. (...) en wat ik ook echt wel heel aantrekkelijk vond is dat het voorgelezen kan worden aan kinderen van ALLE leeftijden vanaf een jaar of zes. 

● Ineke van Nispen, de Ineke tipt van Libris 

bottom of page