Kinderboek De tocht niet zo eenzame tocht van Torre, Kinderboek Torre, Uitgeverij Pavlov, Pavlov publiceert, auteur Annekarijn Overduin, Illustrator Bern Veenhof

Bestel of koop Torre daarom het liefst bij die leuke boekwinkel bij jou in de buurt (#koop lokaal, ook online) of bij één van de ‘Vrienden van Torre’

BESTELLEN

Zeker in deze tijd mogen we elkaar best een beetje steunen toch? ♥︎

Psst: Wist je dat onze vrienden Torre gratis naar ieder gewenst adres in Nederland verzenden?

VRIENDEN VAN TORRE

De ‘Vrienden van Torre’ zijn fijne boekwinkels verspreid over heel Nederland die Torre een warm hart toedragen en waar Torre al op je ligt te wachten.

 

Woon je in HAARLEM? Haal een gesigneerd exemplaar van Torre met een persoonlijke opdracht bij één van de allermooiste boekwinkels van Nederland: Boekhandel De Vries van Stockum. En ze hebben een kinderboekafdeling om van te smullen. 

Of vraag naar Torre bij de bekende Haarlemse Kinderboekwinkel Kiekeboek. Ook een geweldige plek voor advies trouwens! 

 

Onze vriend in HEEMSTEDE is ‘natuurlijk’ zouden we haast zeggen: Boekhandel Blokker. Een (Libris) boekwinkel met zeer betrokken mensen en een verbazingwekkend aanbod. 

 

In BUSSUM vind je Torre bij nog zo'n fijne (Libris) Boekhandel: Los. Nb. De gesigneerde exemplaren daar zijn alweer op. 

 

Torre ligt in WEESP ook bij (Libris) Boekhandel PeZZi PaZZi (wat een fijne sfeer!) en in DEN HAAG bij Boekhandel Van Stockum aan het Spui.  

Natuurlijk is Torre ook gewoon online via de bekende boekhandels verkrijgbaar, maar lokaal kopen is en blijft het leukst. Zeker nu!

PAVLOV_LOGO groot.jpg

Echt een aanrader: een spannend, beetje magisch reisavontuur

Soms kom je ineens zo’n fijn (voor)leesboek tegen! Dit is echt een aanrader: een spannend, meeslepend avonturenverhaal. Als je het ene hoofdstuk uit hebt wil je meteen naar het volgende. Het perfecte voorleesverhaal voor iedere middenbouw leerkracht.

● Merel de Vink oprichter van Leesvink